baby boom

Ρέικι

 •                                                                         Ρέικι Και Θεραπευτική Δράση

  Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη για την υγεία με το  Ρέικι είναι η μείωση του άγχους και η χαλάρωση,το οποίο ενεργοποιεί τα εσωτερικά όργανα με τις  φυσικές θεραπευτικές ικανότητες, και βελτιώνει και διατηρεί την καλή υγεία . Η Θεραπεία Reiki είναι μια φυσική θεραπεία που ισορροπεί απαλά τις ενέργειες της ζωής και φέρνει υγεία και ευεξία Αυτή η απλή, μη επεμβατική θεραπεία λειτουργεί με τον Ανώτερο Εαυτό του δέκτη ώστε να προωθήσει την υγεία και την ευημερία ολόκληρης της σωματικής, συναισθηματικής και ψυχικής υγείας του σώματος. Ως εκ τούτου, είναι πραγματικά ένας συνδυασμός  για την επίτευξη και την προώθηση της ολότητας του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος.

  Το Ρέικι είναι ένα συγκεκριμένο είδος λεπτής ενεργειακής εργασίας, όπου η επούλωση γίνεται με το άγγιγμα των χεριών, επιτρέποντας τη ροή της ενέργειας από μια ανεξάντλητη πηγή (Σύμπαν/ Θεός) στον ασθενή μέσω του επαγγελματία Ρέικι. Είναι εξαιρετικά ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα ήπια ενέργεια που μπορεί εύκολα να διοχετευθεί για τον εαυτό σας και τους άλλους, απλά με την πρόθεση. Η Θεραπεία Reiki είναι μια καθαρή μορφή ενέργειας. Όταν συνδυάζεται με την ειλικρινή επιθυμία της Θεραπεύτριας , η οποία είναι πρόθυμη να πραγματοποιήσει  σε βάθος καθαρισμό της συναισθηματικής και πνευματικής συνείδηση, μια συνολική θεραπεία μπορεί να φέρει υπέροχα αποτελέσματα.

                                                     ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ωφέλη για το  Ρέικι ως θεραπευτική  αγωγή

  Όταν η ροή της « Ενέργειας" διαταράσσεται, εξασθενεί ή αποκλειστεί, συναισθηματικά ή προβλήματα υγείας τείνουν να εμφανίζονται. Οι ανισορροπίες μπορεί να προκληθούν  από πολλές καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή μας, όπως: συναισθηματικό ή σωματικό τραύμα, τραυματισμός, αρνητικές σκέψεις και από  συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένου του φόβου, ανησυχίας, αμφιβολίας, θυμός, άγχος, αρνητική αυτοκριτική, τοξικότητα,διατροφική εξάντληση, καταστροφικό  τρόπο ζωής και τις σχέσεις,παραμέληση του εαυτού και από  έλλειψη αγάπης για τον εαυτό μας  ή για  άλλους, από συναισθήματα που δεν εκφράζονται με έναν υγιή τρόπο ...

  Το Ρέικι είναι εξαιρετικό για την επούλωση τυχόν σωματικών, πνευματικών, συναισθηματικών  και πνευματικών θεμάτων κάθε είδους και δίνει θαυμάσια αποτελέσματα..

                                                                        Μερικά από τα οφέλη Ρέικι Υγείας:

  ·  Δημιουργεί βαθιά χαλάρωση και βοηθά το σώμα να απελευθερωθεί από  το άγχος και την ένταση,

  ·  Επιταχύνει την αυτοϊαση,

  ·   Καλύτερος ύπνος,

  ·  Μειώνει την αρτηριακή πίεση,

  ·  Βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο,

  ·  Αφαιρεί τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας του ενδοκρινικού συστήματος φέρνει το σώμα σε ισορροπία      και αρμονία,

  ·  Βοηθά το σώμα στον  καθαρισμό από τις τοξίνες,

  ·  Μειώνει ορισμένες από τις παρενέργειες των φαρμάκων και βοηθά το σώμα να ανακτήσει από τη φαρμακευτική αγωγή μετά από      χειρουργική επέμβαση και μετά τη χημειοθεραπεία,

  ·  Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα,

  ·  Αυξάνει την ζωτικότητα και αναβάλλει τη διαδικασία γήρανσης,

  ·  Ανεβάζει τη συχνότητα δόνησης του σώματος,

  ·  Βοηθά την πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη εκκαθάρισης

  Όταν είμαστε χαλαροί, χωρίς άγχος, είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε  τη φυσική ικανότητά μας να επουλωθούν τα πάντα πάνω μας.

  Η μακροχρόνια πρακτική του Ρέικι σε ολόκληρο το σώμα θα επαναφέρει την γενική κατάσταση του σώματος. Θα ανοίξουν τα ενεργειακά κανάλια και αυτό θα επιτρέψει στο σώμα  να αντιμετωπίσει  σωστά και φυσικά  το στρες και τη συσσώρευση τοξινών αλλά και την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης.

  Αυξάνει την  αυτοπεποίθηση

  Ρέικι θα παρέχει επίσης επιπλέον ενέργεια που απαιτείται για να ανακτήσει από την ασθένεια.

  Αν χρησιμοποιηθεί με άλλες φυσικές θεραπείες (διαλογισμός, ρεφλεξολογία, ομοιοπαθητική, κλπ) το Ρέικι θα ενισχύσει τη δράση τους.

                                                                               ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ

  Αυτή η φυσική θεραπευτική μορφή προέρχεται από το Θιβέτ. Ανακαλύφθηκε από τον Δρ Mikao Usui, έναν ιάπωνα  βουδιστή στις αρχές του 20ου αιώνα.

  "Re"σημαίνει "Universal" και αυτό είναι ένας γενικός όρος για το πνεύμα ή αόρατο πνευματικό ποιότητας, το οποίο χρησιμεύει ως δίαυλος για "Ki" ή "ενέργεια δύναμης ζωής.

                                                                                ΠΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  Το σώμα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συλλογή λειτουργίας τμημάτων. Από ό, τι παράγει μια συχνότητα, το σώμα και τα όργανά  έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο που διαρκώς αλλάζει. Όλες οι συνθήκες της νόσου έχουν τις ρίζες τους σε αυτό που ονομάζεται  "δύναμη ζωής" που είτε είναι χαμηλή ή έχει μπλοκαριστεί, τότε είναι πιο πιθανό να αρρωστήσουμε. Αλλά είναι υψηλή και ρέει ελεύθερα, μπορούμε να διατηρήσουμε την υγεία μας.

  Η Ρέικι ενέργεια παρέχει τα μέσα για να εξισορροπήσει τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία (αύρες) και τα ενεργειακά κέντρα (Τσάκρα) ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τους φορείς του συστήματος να λειτουργήσουν εξαιρετικά.

  Ο επαγγελματίας Reiki βοηθά τον πελάτη να θεραπεύσει  τον εαυτό του πνευματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά από μια απλή τοποθέτηση των χεριών όπου χρειάζεται ώστε να φέρει τα ενεργειακά κέντρα σε ευθυγράμμιση.

Φωτογραφίες

 • Ρέικι

  Ρέικι

Facebook


 • facebook

 • Οι εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες συμπληρώνουν την Ιατρική και δεν την αντικαθιστούν. Κάποιες εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες μπορούν να γίνουν και με την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού ιατρού που σας παρακολουθεί, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της κλασσικής θεραπευτικής αγωγής του προσωπικού σας ιατρού, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι πιο ολοκληρωμένη.

OLON IASIS


Ελληνικό Κέντρο Αλληλοβοήθειας Θεραπείας & Ποιότητας Ζωής

Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235
τηλ. 213 0273668, 6944766019, 6942922206

ioannis@oloniasis.gr
Ιωάννης Κ. Παπανδρέου M.I.I.R

Πτυχιούχος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ειδικός επί των Αντανακλαστικών Μεθόδων
Ρεφλεξολόγος - Ηλεκτροβελονιστής
Ενεργειακός Θεραπευτής