baby boom

 •  ΕΥΗ ΚΑΙΜΑΚΛΙΔΟΥ

  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ REZUVANCEΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

  Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Από μικρή γαλουχήθηκε από την οικογένειά της να πρεσβεύει τις Αξίες που χάνονται στις μέρες μας και στην αγάπη για την μητέρα πατρίδα. Κοινωνική χαρούμενη εξαιρετική μαθήτρια ξεχώριζε από τις πρώτες τάξεις του ((Ζάππειου))σχολείου που πήγαινε. Τελείωσε το Δημοτικό εκεί και μετά από απόφαση της οικογένειας της ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε τις σπουδές της. Αποφοίτησε αριστούχα από το Λύκειο και πέτυχε με επιτυχία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Γνωρίζει τέλεια Ελληνικά , Αγγλικά, Γαλλικά, Τούρκικα και καταλαβαίνει Ιταλικά. Εργάζεται από μικρή ηλικία λόγω της Ανάγκης της για Ανεξαρτησία και να μην βαρύνει την οικογένεια της. Μετά το πέρας των σπουδών της ασχολείται με τις Τουριστικές επιχειρήσεις και αργότερα με τις εκδόσεις και κατόπιν αναλαμβάνει υπεύθυνες θέσεις στον τομέα της ΄Ερευνας Αγοράς. Της αρέσει η Θάλασσα, τα Ταξίδια, τα Μουσεία, η Μαγειρική, τα Παιδιά, τα Επιτραπέζια Παιχνίδια, το Διάβασμα, η Μεταφυσική, η Ζωγραφική και η Χαρακτική. Πρεσβεύει την Ποιότητα και όχι την Ποσότητα και την Ειλικρίνεια, τον Σεβασμό ,την Ανθρωπιά, την Αλληλεγγύη και την Ελευθερία Ανθρώπων Επιλογών και Ιδεών. Μισεί το Ψέμα, την Επίδειξη, και την ((Κενότητα)). Παρά την επαγγελματική της καταξίωση αποφασίζει και λόγω της Εσωτερικής της Ανάγκης για Στήριξη και Βοήθεια σε κάθε Συνάνθρωπο της να αρχίσει σπουδές σε τεχνικές Εναλλακτικής Αισθητικής rezuvanceκαι Αρωματοθεραπείας. Ξεκινάει με πτυχίο από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και συνεχίζει με παρακολούθηση πολλών Σεμιναρίων και μαθημάτων και εργάζεται σε πιστοποιημένους χώρους του Εξωτερικού όπως το coventgarden’srenownedhealingcenterκαι σε πλήθος άλλων χώρων με εξειδίκευση πάνω στις τεχνικές που πρεσβεύει. Είναι ειδική στην Αρωματοθεραπεία , στο μασάζ και ειδικά στο παιδικό, στο Rezuvance, στην αναζωογόνηση του Οργανισμού, την Αποτοξίνωση και την Ευεξία όλου του Οργανισμού.

  Αναζητά κάθε ημέρα νέα ερεθίσματα για Γνώση Εμβάθυνση και Αυτοβελτίωση. Εκτός από το rezuvanceκαι την Αρωματοθεραπεία εφαρμόζει με επιτυχία το Λεμφικό Μασάζ , το Βρεφικό μασάζ και το μασάζ Συναισθηματικής Απελευθέρωσης. Πρεσβεύει με Υπευθυνότητα, Βαθειά Γνώση, Ειλικρίνεια και Αγάπη για τον Συνάνθρωπο όποια τεχνική κάνει. Τα εξαιρετικά σχόλια που ακούει καθημερινά από τους συνανθρώπους της που την εμπιστεύονται της δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίζει. Θεωρεί πως κάθε πάθηση ξεκινάει πρώτα σε Ψυχολογικό Επίπεδο και μετά εμφανίζεται ως Πάθηση. Οπότε κάθε τεχνική Ξεμπλοκαρίσματος είναι Ευεργετική και ωφέλιμη. Πιστεύει ότι ((ο χρόνος είναι πολύτιμος και αρκεί η αρχική απόφαση να ξεκινήσει κάποιος την όποια τεχνική)).Ο κάθε ΄Ανθρωπος είναι Διαφορετικός, Μοναδικός και ΄Ολοι έχουν τους δικούς τους στόχους αρκεί να βρουν χρόνο και να πάρουν την απόλαυση αυτών των τεχνικών. Κάθε Συνάνθρωπος μας έχει Δικαίωμα στην Ζωή, στην Διαύγεια, την Ευτυχία, στην Εσωτερική Αρμονία και στην Αγάπη .Επίσης ακολουθεί πάντα ένα ρητό: Οι Ανθρωποι έρχονται στην ζωή μας για κάποιο λόγο, μια εποχή, η για μια Ζωή. ΄Οταν το καταλάβουμε και το κατανοήσουμε τότε θα ξέρουμε ακριβώς και τι θα κάνουμε.

Facebook


 • facebook

 • Οι εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες συμπληρώνουν την Ιατρική και δεν την αντικαθιστούν. Κάποιες εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες μπορούν να γίνουν και με την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού ιατρού που σας παρακολουθεί, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της κλασσικής θεραπευτικής αγωγής του προσωπικού σας ιατρού, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι πιο ολοκληρωμένη.

OLON IASIS


Ελληνικό Κέντρο Αλληλοβοήθειας Θεραπείας & Ποιότητας Ζωής

Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235
τηλ. 213 0273668, 6944766019, 6942922206

ioannis@oloniasis.gr
Ιωάννης Κ. Παπανδρέου M.I.I.R

Πτυχιούχος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ειδικός επί των Αντανακλαστικών Μεθόδων
Ρεφλεξολόγος - Ηλεκτροβελονιστής
Ενεργειακός Θεραπευτής