baby boom

ΡΕΖΟΥΒΑΝΣ ¨ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ¨

 • Η τεχνική ρεζουβάνς είναι μία ήπια και αποτελεσματική μέθοδος που αναζωογονεί και ομορφαίνειτο πρόσωπο, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά το σώμα, το νου και το πνεύμα.

  Βασίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, καθώς και ειδικές μαλάξεις. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται απαλά, κυρίως με τις άκρες των δαχτύλων και στοχεύουν στο να εξισορροπήσουν τις εκφράσεις του προσώπου και να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας.

  Ό,τι εκφράζουμε φαίνεται στο πρόσωπό μας, αλλά ακόμη κι αυτά που δεν εκφράζουμε αφήνουν το σημάδι τους. Όταν είμαστε ήρεμοι και με θετικά συναισθήματα, το πρόσωπό μας φαίνεται τελείως διαφορετικό απ΄ ότι σε στιγμές άγχους και στρες.

  Με τα χρόνια οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες και παραμορφώσεις. Τελικά το πρόσωπο τραβιέται και το σύστημα των μυών, του συνδετικού ιστού και της επιδερμίδας χάνει την ελαστηκότητά του. Το αποτέλεσμα είναι να εμφανίζονται ρυτίδες, κρέμασμα και σακούλες.

  Οι τεχνικές ρεζουβάνς είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε σημείο του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Δουλεύονται με λεπτομέρεια όλες οι στιβάδες; των μυών και περιτονιών. Οι ρυτίδες λειαίνουν, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, η μυική ένταση απελευθερώνεται και αποκαθίσταται ο καλός μυικός τόνος. Έτσι, το πρόσωπο επανέρχεται στο ¨φυσικό του σχήμα¨.

  Βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, βοηθώντας έτσι τη μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα. Ταυτόχρονα απομακρύνονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και την επιδερμίδα. Η επιπρόσθετη χρήση ειδικών μαλάξεων με φυτικά αρωματικά έλαια προσδίδει άριστη ενυδάτωση και αντιγηραντικές ουσίες στην επιδερμίδα, ενώ βοηθά στη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων, όπως η ξηροδερμία, η ευρυαγγεία, η δυσχρωμία και η ακμή.

  Ο δεχόμενος θα νιώσει μια αίσθηση βαθύτατης ευεξίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης σαν να έχει μόλις ξυπνήσει από ένα βαθύ ύπνο. Έτσι, εκείνοι που πάσχουν από άγχος, αϋπνίες, πονοκεφάλους και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα ευεργετούνται ιδιαίτερα.

  Η βασική θεραπεία αποτελείται από οκτώ συνεδρίες, η καθεμιά από τις οποίες εστιάζεται σε ορισμένη περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Για την εμβάθυνση των αποτελεσμάτων συστήνονται ειδικές ασκήσεις και αυτομασάζ προσώπου.

  Μετά τη συμπλήρωση της βασικής θεραπείας, η επανάληψη κάποιων συνεδριών συντηρεί και εμβαθύνει τα αποτελέσματα. Μπορούν όμως να εφαρμοστούν και μεμονωμένες συνεδρίες για ειδικές περιπτώσεις, όπως πριν από κάποια σημαντική εμφάνιση.

  Η μέθοδος ρεζουβάνς λειτουργεί ως συμπλήρωμα στη συμβατική αισθητική, προσφέροντας επιπλέον ευεργετικά αποτελέσματα χωρίς να χρησιμοποιεί κρέμες, λοσιόν ή μηχανήματα, παρ΄ όλο που ορισμένες τεχνικές και μαλάξεις εφαρμόζονται με φυτικά έλαια. Επίσης, συμπληρώνει άριστα άλλες μεθόδους θεραπευτικής όπως το σιάτσου, το μασάζ, την αρωματοθεραπεία, τη ρεφλεξολογία και το βελονισμό.

Φωτογραφίες

 • ΡΕΖΟΥΒΑΝΣ ¨ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ¨

  ΡΕΖΟΥΒΑΝΣ ¨ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ¨

Facebook


 • facebook

 • Οι εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες συμπληρώνουν την Ιατρική και δεν την αντικαθιστούν. Κάποιες εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες μπορούν να γίνουν και με την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού ιατρού που σας παρακολουθεί, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της κλασσικής θεραπευτικής αγωγής του προσωπικού σας ιατρού, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι πιο ολοκληρωμένη.

OLON IASIS


Ελληνικό Κέντρο Αλληλοβοήθειας Θεραπείας & Ποιότητας Ζωής

Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235
τηλ. 213 0273668, 6944766019, 6942922206

ioannis@oloniasis.gr
Ιωάννης Κ. Παπανδρέου M.I.I.R

Πτυχιούχος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ειδικός επί των Αντανακλαστικών Μεθόδων
Ρεφλεξολόγος - Ηλεκτροβελονιστής
Ενεργειακός Θεραπευτής