baby boom

Φυσικοί Μέθοδοι Αυτοθεραπείας

 • Πολλοί άνθρωποι ζουν τη ζωή τους με τη σκέψη, "Θα το πιστέψω μόνο όταν το δω." Στη συνέχεια, αναρωτιούνται γιατί τα όνειρα και οι επιθυμίες τους παραμένουν ανεκπλήρωτες. Πολλοί έχουν νιώσει σαν θεατές της ζωής, αφήνοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους να οδηγούνται από αυτό. Βλέποντας τον κόσμο, όπως συμβαίνει «για μένα» οδηγεί σε μια νοοτροπία του θύματος, όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν ελάχιστο έλεγχο στο τι συμβαίνει στη ζωή τους.

  Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η φράση του WayneDyer, το "Θα το δούμε όταν το πιστέψουμε !" Δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο για να προσεγγίσουμε τη ζωή, αν θέλουμε πραγματικά να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε. Οι πεποιθήσεις μας είναι απλά σκέψεις που κάνουμε ξανά και ξανά. Αλλάζοντας τις σκέψεις μας, αλλάζουμε τις πεποιθήσεις μας. Με την αλλαγή αυτή καταφέρνουμε τελικά να αλλάξουμε τον τρόπο που βιώνουμε τη ζωή μας.

  Οι Δονήσεις μας, οι οποίες αντανακλούν πάντα τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις μας, έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη συνεργασία που δημιουργούν την εμπειρία από στιγμή σε στιγμή που αποκαλούμε ζωή! Με την στροφή αυτή αναλαμβάνουμε μεγαλύτερη ευθύνη για τη ζωή μας, βλέπουμε όλο και περισσότερα στοιχεία από ότι είμαστε στην πραγματικότητα και βιώνουμε τη ζωή με βάση το τί δονήσεις θελουμε να είμαστε και πώς συντονιζόμαστε σε αυτές.

  Δεδομένου ότι οι διδασκαλίες εξηγούν, ότι μπορούμε είτε να "δημιουργήσουμε σκοπίμως», δηλαδή, να επιλέξουμε να αναλάβουμε τον έλεγχο των σκέψεων, συναισθημάτων και πεποιθήσεων μας, ή "να δημιουργήσουμε από προεπιλογή. " Μπορούμε να ζήσουε την πραγματική μας δύναμη ή ζούμε ως «θύματα».        Η επιλογή είναι δική μας.

  Πώς μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη;

  Υπάρχουν διάφορες απλές, δοκιμασμένες τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ευθυγραμμιστείτε με θετικές , ενθαρρυντικές δονήσεις:

  Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική

  Άσκηση- Η τακτική άσκηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσει τη διάθεσή σας και να έρθετε σε Αρμονία. Η σωματική άσκηση βοηθά να επικεντρωθεί ο εγκέφαλος και να απελευθερώσει ενδορφίνες, που είναι ισχυροί νευροδιαβιβαστές που προκαλούν θετικά συναισθήματα.

  Διαλογισμός- Πάρτε το χρόνο κάθε μέρα μόνο και μόνο για να αναπνεύσετε και να μην επιτρέψετε την "φλυαρία" στο μυαλό σας ώστε να έρθει ηρεμία. Καθίστε άνετα σε όρθια θέση, κρατώντας ίσια την πλάτη σας έτσι ώστε τα τσάκρα σας να μπορούν να είναι πλήρως ανοικτά. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αφήστε το μυαλό σας να ηρεμήσει. Όπως μπορείτε να εκπνέετε αργά από τη μύτη σας, παρατηρήστε την αίσθηση του αέρα που εξέρχεται από τα ρουθούνια σας. Να συνεχίσετε να παρακολουθείτε καθώς αναπνέετε κανονικά μέσω της μύτης σας. Θα ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο, όταν αρχίσετε να αισθάνεστε πιο ήρεμα και πιο επικεντρωμένα.

  Ρεφλεξολογία- Έχοντας μια συνεδρία ρεφλεξολογίας καθαρίζει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και ανοίγει μονοπάτια ώστε η ενέργεια να μπορεί να ρέει ελεύθερα μέσα σας! Τα πόδια μας, τα χέρια, τα αυτιά και το πρόσωπο περιέχουν mini-χάρτες που αντανακλα ολόκληρο το σώμα μας. Έτσι, μια συνεδρία με έναν έμπειρο ρεφλεξολόγο μπορεί να ανοίξει εύκολα τα κανάλια της θεραπείας, ενώ προκαλεί βαθιά χαλάρωση και θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα.

  Αρωματοθεραπεία- Χρησιμοποιώντας φυσικά, αγνά αιθέρια έλαια από τη διάχυση στον αέρα, με την εφαρμογή στο δέρμα ή κατάποση σας αυξάνει τις δονήσεις σας, ανεβάζει τη διάθεση σας και βελτιώνει την υγεία σας. Η συγχώνευση της αρωματοθεραπείας και ρεφλεξολογίας παράγει ισχυρά αποτελέσματα.

  Αναλάβετε τώρα να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

Φωτογραφίες

 • Φυσικοί Μέθοδοι Αυτοθεραπείας

  Φυσικοί Μέθοδοι Αυτοθεραπείας

Facebook


 • facebook

 • Οι εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες συμπληρώνουν την Ιατρική και δεν την αντικαθιστούν. Κάποιες εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες μπορούν να γίνουν και με την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού ιατρού που σας παρακολουθεί, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της κλασσικής θεραπευτικής αγωγής του προσωπικού σας ιατρού, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι πιο ολοκληρωμένη.

OLON IASIS


Ελληνικό Κέντρο Αλληλοβοήθειας Θεραπείας & Ποιότητας Ζωής

Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235
τηλ. 213 0273668, 6944766019, 6942922206

ioannis@oloniasis.gr
Ιωάννης Κ. Παπανδρέου M.I.I.R

Πτυχιούχος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ειδικός επί των Αντανακλαστικών Μεθόδων
Ρεφλεξολόγος - Ηλεκτροβελονιστής
Ενεργειακός Θεραπευτής