baby boom

Εμείς ποτέ δεν θα είχαμε τα μωρά μας, χωρίς το Βελονισμό και τη Ρεφλεξολογία

 • Δύο γυναίκες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για την πολυπόθητη εγκυμοσύνη τους.

  Ήμουν έτοιμη να δοκιμάσω οτιδήποτε

  Η LOYISASTARR, 34, ετών διευθύντρια σε θεατρικές επιχειρήσεις από τη Νέα Υόρκη, και ο σύζυγός της περιμένουν το πρώτο τους παιδί τον Οκτώβριο, χάρη στη ρεφλεξολόγο FIONA HARRIS.

  H Louisa λέει:  Είχαμε προσπαθήσει για ένα μωρό για τέσσερα χρόνια,  με δύο αποτυχημένες απόπειρες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

  Μου είχαν διαγνώσει σοβαρή ενδομητρίωση και οι γιατροί με είχαν προειδοποιήσει ότι οι πιθανότητές να μείνω έγκυος ήταν εξαιρετικά λίγες..

  Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Ειδικά όταν μου έλεγαν τα ευχάριστα νέα για κάποια γυναίκα που έμεινε έγκυος ή όταν έβλεπα εγκυμονούσα στο δρόμο.

  Ήμουν απελπισμένη και ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Η ιατρική επιστήμη προφανώς δεν δούλευε για μένα, έτσι άρχισα την έρευνα για τισς ολιστικές επιλογές.

  Ανανέωσα τη διατροφή μου και δοκίμασα διαφορετικές φυσικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων βότανα και γιόγκα.

  Τότε ένας φίλος μου σύστησε τη Fiona.  Δεν ήξερα πολλά για ρεφλεξολογία, αλλά σε εκείνο το σημείο ήμουν έτοιμη να δοκιμάω οτιδήποτε.

  Πήγα στην πρώτη μου συνεδρία μαζί της τον Δεκέμβριο του 2011.  Πήρε ένα ιστορικό για τα συμπτώματά μου αμέσως, λέγοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μήτρα μου και ότι η ροή του αίματος δεν ήταν σωστή.

  Είπε ότι υπήρχαν περιοχές των ποδιών που θα διέγειραν τα εσωτερικά μου όργανα. Μου είπε, επίσης, ότι είχα πολύ άγχος και χρειαζόταν να χαλαρώσω. Από την πρώτη μέρα Fiona με καθησύχασε λέγοντας, " Εμείς πάμε για να κάνουμε τον οργανισμό να λειτουργήσει. "

  Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Ήταν το απόλυτο θαύμα. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ - είναι απίστευτο αυτό που συνέβη τόσο γρήγορα!

  Η Fiona λέει: Η ρεφλεξολογία στηρίζεται στην ιδέα ότι κάθε μέρος του σώματος αντανακλάται στα πόδια. Οι πιέσεις σε συγκεκριμμένα σημεία των ποδιών και οι λεπτοί χειρισμοί του ειδικού μπορούν να διεγείρουν τα διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγικών οργάνων. Πιστεύω ότι είναι για την χαλάρωση του σώματος και στη συνέχεια με την εμεργοποίηση του οργανισμού με φυσικό τρόπο μπορεί ο ρεφλεξολόγος να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Όταν Η Louisa έμεινε έγκυος ήμουν ενθουσιασμένος, λέει ο σύζυγός της. Είναι υπέροχο να είναι σε θέση να βοηθήσει να φέρει νέα ζωή στον κόσμο. Είναι υπέροχο ένας άνθρωπος να είναι σε θέση να φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή .

  Συστίνω ανεπιφύλακτα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας και αγωνίζονται να συλλάβουν,  να επισκεφτούν έναν αντίστοιχο ειδικό.

  Ήμουν απελπισμένη μέχρι που αποφάσισα να δοκιμάσω την ολιστική θεραπευτική

  Η LISA RAVENSCROFT, 34 ετών,  διαχειρίστρια μερικής απασχόλησης,  ζει στο St Helens, Merseyside,  με τον σύζυγό της και τον γιο τους Oliver, 22 μηνών.

  Υπέφερε χρόνια από γυναικολογικά προβλήματα και έκανε αρκετές προσπάθειες εξωσωματικών γονιμοποιήσεων, οι οποίες απέτυχαν, πριν συναντήσει τη βελονίστρια DEB CONNOR, 43 ετών, η οποία εργάζεταιστην κλινική Care Βελονισμός της (acupuncturecare.org.uk)

  Lisa λέει: Μου είχαν διαγνώστει κατεστραμμένες και φραγμένες σάλπιγγες στα 20 μου χρόνια, έτσι ήξερα ότι θα έχω πρόβλημα να συλλάβω.

  Στα 30 άρχισα προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης οι οποίες κατέληξαν να είναι εξαιρετικά τραυματικές.,

  Η πρώτη έληξε από την υψηλή διέγερση ορμονών ,  η δεύτερη μετά από μη θετική εξέλιξη της εγκυμοσύνης και η τρίτη λόγω αποβολής σε επτά εβδομάδες.

  Κάθε αποτυχία ήταν αποκαρδιωτική και έγινα εντελώς παθιασμένη με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω τέταρτο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης.Ένιωθα πολύ μόνη, βρήκα τον εαυτό μου να κάθεται για ώρες διαβάζοντας σε απευθείας σύνδεση φόρουμ εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ψάχνοντας διάβασα για τις ευεργετικές ιδιότητες του Βελονισμού και των εναλλακτικών θεραπειών.

  Η πρώτη μου επαφή με το βελονισμό και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροβελονισμό ήταν μια ήρεμη, χωρίς άγχος, χαλαρωτική εμπειρία. Η Deb ήταν γεμάτη κατανόηση και ήταν εκεί για να μιλήσουμε για οτιδήποτε με απασχολούσε και να διώξει το άγχος μου μακριά. Ήταν υπέροχο!

  Άρχισα βελονισμό στο τέλος του Δεκεμβρίου 2009 και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου του ήμουν έγκυος και ο Oliver γεννήθηκε τον Οκτώβριο. Ήταν ένα θαύμα!

  Ο βελονισμός και η Ρεφλεξολογία έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην σύλληψη μου. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι τόνωσε τον οργανισμό μου, έδιωξε το άγχος μου και ανύψωσε το ηθικό μου.

  Η Deb λέει:  Η Παραδοσιακή κινεζική ιατρική έχει ως στόχο να αποκαταστήσει τη φυσική υγιεία και ισορροπία μέσα στο σώμα.

  Αν η ροή της ενέργειας ή "qui" (προφέρεται chi) έχει διαταραχθεί, η προκύπτουσα ανισορροπία εμποδίζει το σώμα να λειτουργεί αποτελεσματικά, και έτσι μπλοκάρει ο οργνισμός και επηρεάζεταιι η γονιμότητα.

  Είχα μερικά καταπληκτικά αποτελέσματα και έχω βοηθήσει τόσες πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια των ετών που εργάζομαι. Νομίζω ότι ένα πολύ δυνατός θεραπευτικός  δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ ενός βελονιστή - θεραπευτή με τον ασθενή του.

  Ήμουν τόσο χαρούμενη για την Lisa όταν μου είπε ότι ήταν έγκυος.

Φωτογραφίες

 • Εμείς ποτέ δεν θα είχαμε τα μωρά μας, χωρίς το Βελονισμό και τη Ρεφλεξολογία

  Εμείς ποτέ δεν θα είχαμε τα μωρά μας, χωρίς το Βελονισμό και τη Ρεφλεξολογία

Facebook


 • facebook

 • Οι εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες συμπληρώνουν την Ιατρική και δεν την αντικαθιστούν. Κάποιες εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες μπορούν να γίνουν και με την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού ιατρού που σας παρακολουθεί, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της κλασσικής θεραπευτικής αγωγής του προσωπικού σας ιατρού, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι πιο ολοκληρωμένη.

OLON IASIS


Ελληνικό Κέντρο Αλληλοβοήθειας Θεραπείας & Ποιότητας Ζωής

Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235
τηλ. 213 0273668, 6944766019, 6942922206

ioannis@oloniasis.gr
Ιωάννης Κ. Παπανδρέου M.I.I.R

Πτυχιούχος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ειδικός επί των Αντανακλαστικών Μεθόδων
Ρεφλεξολόγος - Ηλεκτροβελονιστής
Ενεργειακός Θεραπευτής